A forum for PLP members
Administrator
Zacznê od tego, ¿e gra w multi bardzo mi siê podoba, odk±d serwery MGO1 zamkniêto, ¿adna gra nie podoba³a mi siê tak jak KZ2. Gra jest ¶wietna, zw³aszcza gdy gra siê nasz± star± ekip± ^^ jak na razie gramy we trzech - ja, Sponsor i Dan. Panowie kupujcie t± grê, powinna Wam siê spodobaæ, wtedy mogliby¶my pograæ w komplecie :] Pisaæ kto z Was kupuje, kiedy no i kiedy mo¿emy powymiataæ razem ja zwykle gram wieczorami/w nocy tak jak w przypadku MGO1, ale niestety nie tak czêsto =/
PS. poluje na headset na bluetooth, w sumie ju¿ móg³bym mieæ np. taki od nokii, ale zastanawiam siê czy nie kupiæ oficjalny Sony, polecony przez Kyo :]
Użytkownik
Pod koniec kwietnia ma wyjsc map pack. Beda to 2 mapy. Jedna bedzie miala miejsce na pokladzie statku "New Sun" co mi sie zabardzo nie podoba, bo przypomina mi sie jedna mapa z Killzone 1 gdzie biegalismy po stacji kosmicznej i jak dla mnie bylo za ciasno, a w 32 sliniacych sie graczy to dopiero bedzie rzez i taktyka na nic sie nie zda... Zobaczymy jak to zrobia. Druga mapa bedzie rozgrywala sie na pociagach helg'ow znanych z kampanii. To moze byc dosc ciekawy pomysl - walka na rozpedzonych pociagach. Raczej nie zrobia spowolnienia jak idziemy "pod wiatr" jak to bylo w kampanii Jak na razie cena nieznana. Pewnie dopiero jak sie ukaze bedziemy wiedziec ile kosztuje
LINK: http://www.gamespot.com/news/6207730.ht … es;title;1
Administrator
Czujê, ¿e ta mapa z poci±gami helgów nie zda egzaminu, przy 32 osobach bêdzie to hardcorowy chaos imo. No zobaczymy, w ka¿dym razie trzeba bêdzie zakupiæ. Ostatnio sporo gra³em w KZ2 i chyba muszê sobie przerwê od niego zrobiæ ;p Zastanawiam siê nad MGO2 odk±d mo¿na ju¿ bez problemu kupiæ mapy(o czym w temacie o MGO2).
Administrator
No i znamy ju¿ cenê S&T, bêdzie ona wynosiæ 6 dolarów (~30z³).
Administrator
Wczoraj wyszed³ nowy update - 1.24, panowie z GG poprawili sporo bugów i dodali dwie nowe rangi, teraz trzeba zdobyæ 100 000 punktów, ¿eby zdobyæ generala
Administrator
S&T jest ju¿ na PSS, kosztuje 22z³ :]